Your Cart

Relatiegeschenken

Groot gamma aan relatiegeschenken?

Opzoek naar de perfecte relatiegeschenken?

Huis Aerts is al meer dan 80 jaar de betrouwbare partner voor relatiegeschenken van vele bedrijven en kmo’s, Wij adviseren op maat van de klant en houden rekening met ieders budget, Of je nu een leuke fles wijn zoekt voor voor je werknemers of een een heerlijke geschenkmand met versnaperingen ?

Een exclusieve Bourgogne wijn of een goede fles Single malt Whisky bij Huis Aerts vindt u het allemaal.

DSC07649 bewerkt

Personaliseer u fles

Bij Huis Aerts heeft u de mogelijkheid
om een gepersonaliseerde boodschap
of logo van u bedrijf op de fles te laten graveren!

Zo word ieder geschenk uniek.

WoodWick® geurkaarsen

Huis Aerts is sinds enkele jaren verdeler van WoodWick® geurkaarsen

WoodWick® is de eerste kaars ter wereld die voor zien is van een houten lont. Het Amerikaans bedrijf heeft als motto het leven van hun klanten te verrijken door het creëren van unieke huisparfums van de beste kwaliteit.

Dankzij de combinatie van vakmanschap en de modernste technieken, door het gebruik van aangename, authentieke geuren, soyawas van de hoogste kwaliteit en de natuurhouten lont die iedere WoodWick® kaars een bron van aangename geuren en zacht knisperende geluid geven.

parfumkaarsen geven naast een heerlijke geur welke verkrijgbaar is in diverse geuren ook nog een andere emotie, ze hebben een houten lont, dit creëert het rustgevende geluid van een knapperend haardvuur en het gezellige comfort van een gloeiende open haard. WoodWick® kaarsen zijn gefabriceerd met uitsluitend natuurlijke producten. Door de gepatendeerde Pluswick lont geven deze kaarsen sneller geur, en ze branden beter.