images

Blackadder Whisky Tasting

28 juni 2024 20:00 - 22:00 Brouwershof Opitter

Blackadder Whisky Tasting

Graag nodigen we jullie uit voor een exclusieve whiskyproeverij op vrijdag 28 juni. Tijdens deze bijzondere avond zullen we de wereld van whisky verkennen met een focus op de unieke selecties van Blackadder, een gerenommeerde onafhankelijke bottelaar. De Tasting zal verzorgd worden door Michael Tuček

Stap binnen in een wereld van rijke smaken en aroma’s terwijl we een reis maken door enkele van de meest begeerde whisky’s, rechtstreeks uit het vat gebotteld door Blackadder. Ontdek de rauwe intensiteit en authentieke karakter van deze single malt whisky’s, gepresenteerd zonder filtratie of toevoeging van kleurstoffen.

Laat je zintuigen verwennen terwijl we de nuances van elke whisky verkennen, van de subtiele tonen tot de krachtige aroma’s die elke druppel kenmerken. Of je nu een doorgewinterde whiskykenner bent of net begint aan je reis door de whiskywereld, deze avond belooft een onvergetelijke ervaring te worden.

Reserveer je plek vandaag nog en sluit je aan bij ons voor een avond vol verfijning, gezelligheid en natuurlijk, uitzonderlijke whisky.

vol = vol !!!

Op de hoogte blijven van tastings en promo’s in de toekomst ? Like de Facebook pagina Huis Aerts

Slàinte.
Jan

PRAKTISCHE INFO
Datum : Vrijdag 28 Juni
Locatie: Brouwershof Opitter
Begin : 20:00u stipt

Ticket Type Price Qty. Cart
Blackadder Whisky Tasting 35.00 

Lees meer

Lees meer